USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Привіт від прибульців: у США посеред пустелі виявили загадковий металевий моноліт
30 Листопада 2020 12:20
0
У штаті Юта співробітники Департаменту громадської безпеки під час обльоту помітили в пустелі загадковий металевий моноліт заввишки близько трьох метрів.

Про це повідомляє ТСН.

Пілоти побачили дивний моноліт у віддаленій частині штату Юта серед червоних скель в той час, коли рахували згори сніжних баранів.

Конструкція висотою близько трьох метрів, здавалося, була встромлена в землю. Вона зроблена з якогось металу, сяйво якого різко контрастувало з величезними червоними скелями.

Пілот гелікоптера Брет Гатчингс розповів: «Це була найдивніша річ, з якою я стикався за всі роки польотів».

За словами пілота, сріблястий об’єкт має вигляд штучно створеного і, здавалося, що він твердо вкопаний у землю, а не впав із неба.

«Я припускаю, що це якийсь художник нової хвилі або щось в цьому роді, або, знаєте, хтось, хто був великим фанатом «Космічної одіссеї 2001», – сказав Брет.
Моноліт і весь антураж нагадує знамениту сцену з фільму Стенлі Кубрика 1968 року, в якій група мавп стикається з гігантською плитою.

Деякі спостерігачі порівнювали моноліт з скульптурами художника Джона Маккракена, який жив у Нью-Мексико і Нью-Йорку до своєї смерті 2011 року.

Тим часом Департамент громадської безпеки штату нагадує, що встановлювати конструкції або предмети мистецтва без дозволу на громадських територіях, «незалежно від того, з якою ви планети», незаконно.

Місце розташування моноліту не розголошується, а що збираються робити із загадковим обеліском, вирішувати будуть пізніше.
Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2020 19:05
Застаріла новина. Його вже там нема...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus