USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Рідкісного стрибаючого павука виявили у Великобританії
Вчені повідомили про те, що рідкісні види стрибаючих павуків, які ніколи раніше не були зафіксовані у Великобританії, виявили у заповіднику в Чеширі.

Павуків різновиду Sibianor larae знайшли у червні в природному заповіднику Holcroft Moss Trest у Воррінгтоні, – інформує ZiK з посиланням на Independent.

Під час ознайомчого візиту до Чеширського болота, арахнолог Річард Буркмар відкрив крихітного павука-скакуна. Він повернувся на місце знахідки разом з колегою Річардом Галлоном і їм вдалося знайти більше екземплярів цього виду павука.

Вчені проконсультувалися з експертом з павуків-скакунів, доктором Дмитром Логуновим, куратором членистоногих у Музеї Манчестера, Великобританія, який підтвердив, що це Sibianor larae.

Незважаючи на те, що цього павука вперше зафіксували у Великобританії, вважається, що він не є цілковито новим для країни видом.

Вважається, що павук жив у британських болотах протягом тисяч років, проте постраждав через значну втрату місця свого проживання.
Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 16 Серпня 2018 16:08
Я їх вчора тільки подушив. Скакали як скажені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus