USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87
Світ вражає: Японський рітейлер безкоштовно висилає клієнтам костюм, що вимірює параметри фігури
Японський інтернет-магазин Zozo, що спеціалізується на продажі модного одягу, оголосив про запуск інноваційного сервісу для створення костюмів, які «ідеально сидять», повідомляє портал retailplatforma з посиланням на TheMainichi. Тепер при замовленні одягу будуть враховуватися індивідуальні розміри покупця.

Zozo представив своїм клієнтам технологію, в основі якої лежить боді-костюм Zozosuit, оснащений датчиками для вимірювання основних параметрів фігури. Покупцеві необхідно завантажити додаток, а потім замовити безкоштовний Zozosuit - чорний спандекс, покритий декількома сотнями білих датчиків, в якому потрібно сфотографуватисяна камеру смартфона. Датчики синхронізуються з камерою і проводять вимірювання, щоб скласти докладні параметри тіла клієнта. Дані про пропорції фігури клієнта передаються в програму, яка дозволяє виготовити або підібрати костюм ідеального крою з урахуванням всіх особливостей фігури.

З презентацією нової технології Zozo офіційно розпочав міжнародну експансію. Компанія Start Today Co запустила можливість отримання костюма в 72 країнах і регіонах за межами Японії. Клієнтам надається можливість безкоштовно отримати боді-костюм для вимірювання параметрів тіла, після чого скористатися послугами з індивідуального пошиття.

«Ми створюємо середовище, в якому одяг підбирається під людей, а не навпаки. Я хочу запропонувати одяг, що ідеально підходить для людей у ​​всьому світі», - прокоментував засновник і головний виконавчий директор Start Today Юсаку Маедзава.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus