USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Рибалка зловив в океані 18-місячну дитину
Гас Хутт проводив відпустку біля берегів Факатане на острові Північний Новозеландського архіпелагу, повідомляє 2+2 з посиланням на Newsweek.

Як завжди, він вийшов на світанку в море, щоб порибалити, як раптом побачив у океані те, що спочатку прийняв за ляльку. ЇЇ швидко відносило течією.

"Його личко виглядало, наче порцелянове. Але раптом він запищав. І я подумав: "О боже, це дитина! І вона жива!" – згадує чоловік.

Як з'ясувалося, батьки малюка жили в наметовому містечку на березі. Дитина, ймовірно, виповзла з намету батьків і попрямувала до моря, але ніхто цього навіть не помітив.

Коли матері повідомили, що малюка знайшли в морі, вона вирішила, що це неймовірно поганий жарт. Жінка навіть не підозрювала, що хлопчика немає на місці.

Дитину негайно доставили в лікарню, місцева поліція підтвердила, що вона в порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus