USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Серфить інтернет і пише статті: створили нейромережу, яка може відповісти на будь-яке питання
Компанія OpenAI показала регресивну переднавчену модель нейромережі WebGPT, яка може за допомогою пошукових запитів не тільки знаходити релевантну інформацію, але й формувати з неї розумну та осмислену відповідь.

Тобто нейромережа не тільки об’єднує інформацію з декількох джерел, а й обробляє її в цілісний скомпонований текст, який практично неможливо відрізнити від створеного людиною, пише УНІАН.

Чому це круто, але одночасно й сумно

По суті, нейромережа максимально копіює роботу сучасного IT-журналіста. Вона відправляє запит на потрібну тему в пошуковику, потім клацає на посилання в пошуковій видачі, переглядає вебсторінки та на основі отриманої інформації пише статті за типом тієї, яку ви читаєте прямо зараз.

WebGPT була навчена відповідати на питання на основі даних тематики ELI5 на популярному форумі Reddit – рубрики, де одні користувачі ставлять питання, а інші максимально просто на них відповідають. Після періоду навчання нейромережа почала генерувати відповіді, які в половині випадків виявилися кращими від створених людьми.
І це тільки початок. Далі OpenAI повідомляє, що WebGPT перевершує відому нейромережу GPT-3, яку було розроблено раніше. У майбутньому компанія планує вдосконалити результати, додавши у нову нейромережу функцію оцінки надійності джерел даних.
Коментарів: 1
HDR Показати IP 21 Грудня 2021 15:31
Все, копірайтери скоро будуть непотрібні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus