USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: «Шлюб між двома вимірами»: японець одружився з віртуальною помічницею
14 Листопада 2018 11:12
0
Житель Японії Акіхіко Кондо одружився з віртуальною співачкою Hatsune Miku, яку на весіллі замінила лялька, пише TheБабель з посиланням на видання The Japan Times.

35-річний Кондо витратив на організацію урочистостей два мільйони ієн (близько 500 тис. гривень). На весілля не прийшов ніхто з його родичів. Наречений заявив, що його мати не вважає цю подію «гідною святкування». Тим не менш, весілля відвідали 40 гостей.

Кондо з березня живе разом з віртуальною помічницею в образі Міку. За цей девайс він заплатив 319 тисяч ієн (80 тис. гривень). Наречений стверджує, що його голографічна дружина будить його вранці, проводжає на роботу, а ввечері вимикає світло і бажає надобраніч. Кондо спить з ляльковою версією Міку, яка й була присутня на весіллі.

Офіційно шлюб не був зареєстрований. Компанія Gatebox, яка виробляє капсули з голограмою Міку, вручила Кондо «свідоцтво про шлюб між двома вимірами».

Японець стверджує, що отримує безліч повідомлень зі словами підтримки і вимагає визнати себе і таких, як він, сексуальними меншинами, тому що втомився від умовлянь матері «знайти собі справжню жінку».

Кондо зізнався, що стосунки з дівчатами у нього не складалися зі школи, тому що їх відлякувало його маніакальне захоплення аніме. Він додав, що Міку врятувала його від депресії, а з реальними жінками він може тільки дружити.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus