USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Штучний інтелект самостійно робить кавери на відеокліпи
Художник навчив штучний інтелект без втручання людини робити кавери на відеокліпи, підбираючи схожі кадри з архіву. Вийшло вражаюче, інформує Платформа.

Художник із Google Arts Маріо Клінгеманн створив штучний інтелект, в базі якого 429 кліпів і понад 20 млн тематично маркованих кадрів із фільмів і просто «з життя» – на зразок літака, що летить по небу, газетних заголовків або відео людей. Машина аналізує музичний кліп і на основі «побаченого» створює римейк із того, що є у нього в архіві. Штучний інтелект самостійно монтує фактично такий же ролик, але використовує тільки наявні у нього матеріали – і це все без втручання людини.

Наприклад, він бачить кліп Beastie Boys «Sabotage» 1970-х років і підбирає архівні матеріали тієї ж епохи. Таким чином римейк виглядає органічно, а на порівняння двох кліпів неймовірно цікаво дивитися.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Червня 2018 18:37
Через рік,два штучний інтелект напише заголовок в новинах,без втручання людини,бо людей залишиться мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus