USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Штучний інтелект створив ідеальну пісню для Євробачення
В Ізраїлі представили пісню Blue Jeans & Bloody Tears.

Її створили за допомогою штучного інтелекту, який зібрав разом фрагменти пісень учасників Євробачення різних років.

Пісню назвали неофіційним гімном конкурсу. Її виконують дуетом комп'ютерний синтезатор мови і людина, повідомляє Gazeta.ua.

Для створення композиції використовували систему машинного навчання.

Вона складалася з 2 елементів: інструменту аналізу мелодії, який розробили в американській технологічній компанії Oracle, і алгоритму аналізу текстів. Його придумав ізраїльський поет і програміст Еран Хадас.

Керівник проекту Німрод Шапіра сказав, що ідея дослідити творчість людей за допомогою штучного інтелекту з'явилася після перемоги Ізраїлю на Євробаченні-2018.

А сам музичний твір на 100 відсотків підходить для Євробачення і всього, що конкурс собою уособлює.



Євробачення 2019 року проходить в столиці Ізраїля Тель-Авіві. Перший півфінал конкурсу відбувся 14 травня, другий - 16 травня, а фінал, де визначиться переможець конкурсу, - 18 травня.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus