USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Створено одяг, що реагує на рівень стресу людини. Відео
Польський модельєр Іга Венглінська створила унікальні топи, що реагують на стрес людини. Одяг змінює колір і блимає лампочками.

Про це пише Dezeen.

В одяг вбудовані спеціальні датчики, які реагують на частоту серцевих скорочень, температуру та шкірно-гальванічну реакцію.

Дизайнер стверджує, що носіння такого одягу є своєрідною поведінковою терапією біологічного зворотного зв’язку, яка показує, які фізіологічні процеси відбуваються в організмі людини.

В основу докторської дисертації Венгліньської в Академії витончених мистецтв у Кракові лягла колекція Emotional Clothing. Вона покликана розширити сприйняття одягу.
«Колекція розроблена, щоб стимулювати наше відчуття участі та спонукати зосередитися на своєму тілі, наприклад, заспокоїти подих, щоб знизити рівень стресу», – сказала Венглінська з надією на те, що топи допоможуть людям впоратися з тривогою та стресом.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus