USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Силіконові ляльки та ще 7 найбільш незвичних колекцій світу
Таким хобі як колекціонування захоплюються у всьому світі. Філателісти збирають марки, нумізмати колекціонують монети, а фалеристи – різні нагороди. Але є й такі люди, які збирають вельми незвичні колекції.

Пропонуємо вашій увазі 8 незвичних колекцій з різних країн світу, що викликають подив у оточуючих, пише 24 канал з посиланням на Insider.

Силіконові ляльки

Великобританець Боб Гіббінс є власником найбільшої у світі колекції гумових жінок.

Боб витратив понад 100000 доларів на свою колекцію, яка налічує 240 експонатів, залишивши позаду ще одного колекціонера з Японії, що зібрав 100 ляльок.
Гумові качки

У 47-річної мешканки з Сіетла Шарлотти Лі понад 5 000 гумових качок. Вона почала збирати їх в 1996 році, коли друзі стали дарувати їх Шарлотті.

До її колекції входять качки, що пищать, ароматизовані й навіть ті, що світяться уночі.
Шанувальник Майлі Сайрус

Карл Маккойд володіє цікавою колекцією. На його тілі 21 татуювання, присвячені актрисі та співачці Майлі Сайрус. Серед тату назви пісень і альбомів, а також портрети співачки.
Поціновувач Барбі

Цзань Ян збирає Барбі з 13 років, і зараз його колекція налічує понад 6000 цих ляльок.

Він каже, що за 20 років з легкістю витратив на своє хобі 392000 доларів.

Його колекція займає вітрину від підлоги до стелі в кімнаті, пофарбованої в колір "Barbie Pink".
Наклейки від бананів

Бекі Марц збирає наклейки з бананів, нині в її колекції 30000 штук. Іноді Бекі купує банани й, знявши наклейки, повертає їх.
Ложки

Дітер Капш має колекцію із 1760 ложок 447 різних авіакомпаній, яку він збирав протягом 13 років. Капш вирішив почати колекціонувати ложки під час канікул, проведених із сестрою в Іспанії.
Мініатюрна бібліотека

Колекція Джозефа Тарі складається з понад 5200 книг. Книги на полицях Джозефа Тарі крихітні – тому він власник найбільшої у світі колекції мініатюрних книг.
Бейсбольні м'ячі

Зак Хемпл зібрав колекцію з 7100 бейсбольних м'ячів під час ігор на 50 різних стадіонах з того часу, як він почав захоплюватися цим в 1991 році. Він так прославився своїм досягненням, що статті про його хобі опублікували Sports Illustrated, Playboy magazine, the Associated Press і багато інших інформаційних агенцій.
Коментарів: 1
Аріна Показати IP 9 Червня 2021 20:32
Мені лише цікаво, звідки у людей стільки грошей. Я збираю ялинкові прикраси і то не все собі можу дозволити на Віоліті, а люди тратять такі статки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus