USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У Канаді літак ледь не зіткнувся з дроном
Нові технології часто допомагають не тільки програмістам, бізнесменам і вченим, але й звичайному середньому класу теж іноді бувають корисні різні новенькі гаджети. Наприклад, всім знайомі дрони.

Погодьтеся, іграшка дорога і вельми цікава. Можна практично з будь-якого ракурсу зробити фото і відео. Однак, не завжди нові технології ведуть себе "пристойно" зі старими перевіреними апаратами, пише Знай.

Таким апаратом став пасажирський літак, який летів за маршрутом Саскатун-Ванкувер. Літак з повним бортом людей ледь не зіткнувся з дроном.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії "Jazz", якій належить літак.

Тим не менш, компанія не уточнила, де саме відбулася зустріч двох літальних засобів і як близько один від одного, вони знаходилися, зазначивши лише, що літак в той момент знаходився на висоті 2300 метрів.

Хоча для уникнення зіткнення пілотам літака не довелося змінювати курс, правоохоронні органи були поінформовані про інцидент, оскільки максимальна дозволена для дронів висота польоту в Канаді становить 100 метрів. За порушення цього правила операторам дрона загрожує штраф у 25 тис. доларів та тюремне ув'язнення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus