USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: У моду входять острови, що плавають
Яхти застаріли, відтепер подорожувати можна просто разом з островом, на якому ви живете!
Австрійська компанія Migaloo Private Submarines розробила проект приватного плавучого острова, який придатний для тривалого проживання, розповідає 2+2.

Kokomo Ailand (назва розробки) являє собою щось середнє між островом і підводним човном. Частина його знаходиться на поверхні, інша ж розташована під водою. Це справжній міні-курорт з пляжем, басейном, джунглями, танцмайданчиком і кінотеатром. Штучний водоспад спускається просто в басейн, а на висоті 80 м над рівнем моря на чотирьох довгих опорах розташований пентхаус, до якого ведуть два ліфти.


Поруч з басейном інженери Migaloo Private Submarines обладнали зону для барбекю, а палубою вище знаходяться салон краси і масажний кабінет. Бажаючі зможуть відвідати джакузі з прозорою підлогою або навідатися до підводного ресторану. Для любителів гострих відчуттів є ліфт, який спускається в зону годування акул. Причому верхній поверх підйомника знаходиться прямо в басейні, і потрапити туди можна буде не виходячи з нього.

При цьому Kokomo Ailand може пересуватися самостійно. За допомогою восьми двигунів гігантська платформа здатна розігнатися до 15 км/г. Автори, втім, не бачать своє творіння в якості транспортного засобу. Острів буде, скоріше, чимось на зразок плавучого особняка.
Довжина острова складає 117 м, ширина – 78 м. В розпорядженні власника 2,1 тис. кв. м населеного простору.

Творці поки не озвучили ціну, і, скоріше за все, вона буде названа тільки бажаючим придбати Kokomo Ailand. Зараз плавучий острів знаходиться на стадії концепту, і невідомо, як зміниться проект в результаті всіляких доробок.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus