USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У шлунку алігатора з Міссісіпі знайшли артефакти чотирьохтисячної давнини: як вони там опинилися
У США в штаті Міссісіпі власник компанії з обробки рогів оленя Шейн Сміт знайшов у шлунку алігатора артефакти, створені шість та чотири тисячі років тому.

Про це пише Fox News.

Американець вирішив обробити чотириметрову рептилію після того, як дізнався про те, що у Південній Кароліні знайшли незвичайні предмети у шлунку алігатора. У підсумку Сміт знайшов древній наконечник стріли та грузило.

Алігатор міг з'їсти грузило і наконечник, щоб поліпшити травлення. Подібні предмети дроблять в шлунках крокодилів тверду їжу.

Зазначається, що на думку геолога, вік наконечника становить від п'яти до шести тисяч років. А ось вік грузила – близько чотирьох тисяч років

Разом з тим далеко не всі вважають, що знайдені артефакти – це саме наконечник від стріли та грузило.
Так, директор відділу геології та картографії департаменту якості навколишнього середовища штату Міссісіпі Джеймс Старнс висловив думку, що один з об'єктів (схожий на наконечник) був частиною стародавнього пристосування, яке запускало спис.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus