USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: У Шотландії чоловіку вдалося зазнімкувати рідкісну білку-альбіноса
У шотландському Единбурзі розробнику програмного забезпечення Річарду Воу вдалося зазнімкувати дуже рідкісну білосніжну білку-альбіноса.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на DailyMail.

51-річний чоловік розповів, що тварина регулярно з’являється у дворі його будинку вже протягом чотирьох років. Воу назвав білку Лексі і іноді підгодовує її горіхами. Цього разу вона погодилася позувати йому для фото.

«Я збирався до магазину, а вона бігала по моєму дворі. На щастя, у мене була з собою камера. Здається, вона була в гарному настрої і позувала для декількох світлин. Зазвичай я бачу її декілька разів на тиждень, але іноді вона пропадає на тиждень-другий. Завжди приємно бачити, коли вона повертається», – розповів Річард.

За його словами, білка добре ладнає з іншими тваринами, але дає відсіч, коли хтось проявляє агресію.
Білки-альбіноси - надзвичайно рідкісне явище. Імовірність народження такої тварини становить приблизно 1 на 100 тисяч. Вважається, що у всій Великобританії мешкає не більше 50 таких гризунів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus