USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: У Темзі кит вже два тижні «водить за ніс» біологів
Кит-білуга, якого вже прозвали Бенні, влаштувався в Темзі і не хоче йти у відкрите море, створюючи своєю присутністю перешкоди судноплавству.

Уже два тижні молодий кит тримає в напрузі працівників судноплавних компаній і біологів, повідомляє Свідок з посиланням на ВВС.

Потрапивши в прісні води Темзи помилково, він не повернувся в море, а влаштувався на постій і годівлю в судноплавній річці і, здається, прекрасно себе тут почуває.
Природоохоронні організації тероризують власників кораблів обмеженнями на прохід суден через побоювання за життя білуги.
На зустрічні претензії і прохання прибрати незручного «прибульця» з фарватеру біологи зізналися, що не можуть застосувати до кита грубу силу.

Переміщення кита по Темзі відстежуються за допомогою гідролокатора, так що біологи можуть в кожен момент часу назвати координати, куди не слід запливати кораблям, але на вимогу зловити білугу тенетами і примусово доставити в відкрите море вони відповідають, що зробити це без ризику для життя тварини неможливо, тому вони і далі будуть «спостерігати і оберігати» Бенні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus