USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: В Індії усім селом ховали 130-річного крокодила
В Індії в селищі Чхаттісгарх на похорон 130-річного крокодила на ім'я Гангарам зібралося майже 500 осіб. Про це пише TheБабель з посиланням на Hindustan Times.

Крокодил помер природною смертю, чиновники лісового департаменту стверджували, що йому було 130 років. Довжина рептилії становила більше трьох метрів.

Гангараму влаштували почесні похорони, над ним провели традиційні обряди, а також прикрасили квітами та гірляндами.

Мешканці села стверджують, що вони дуже любили його і що крокодил був абсолютно мирним.


«Маленькі діти з села могли спокійно купатися поруч з ним. Він ніколи не нападав і нікому не шкодив», — стверджують вони.

Інші їх односельці розповідали, що часто підгодовували Гангарама. Місцеві настільки прив'язалися до крокодила, що поховали біля ставка, де він жив. Там же вони збираються поставити його статую.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus