USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.18
Світ вражає: В ОАЕ зафіксували унікальний водяний смерч. Відео
Біля узбережжя Фуджайри в Об’єднаних Арабських Еміратах жителі помітили водяний смерч, який до суші, на щастя, не дійшов.

Про це повідомляє meteoprog.ua, пише ТСН.

Як зазначають метеорологи, таке явище незвичайне для ОАЕ. Воно може виникнути лише за певних умов. Так, напередодні у Фуджейрі пройшов сильний дощ, який і спричинив утворення водяного смерчу.

Синоптики кажуть, що зазвичай смерчі трапляються у періоди нестабільної погоди, особливо при переході літа до зими чи навпаки.

Смерч зазвичай виглядає як стовп води, утворений вихором над морем. Він починається з поверхні води і простягається на кілька десятків метрів угору, утворюючи закручене тіло з конденсованої водяної пари.

Експерти заспокоюють: такі водяні смерчі найчастіше статичні та майже не рухаються. Велику загрозу вони становлять для довколишніх суден у морі.

Раніше водяні торнадо можна було побачити біля берегів Шарджі, Рас-Аль-Хайми та Абу-Дабі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus