USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Вчені розшифрували послання Да Вінчі про кінець світу
Фахівець із дослідження історії Ватикану з'ясувала, що Да Вінчі передбачив кінець світу в 4006 році.

Сабріна Сфорца Галіція, яка спеціалізується на дослідженні історії Ватикану, заявляє, що вона розшифрувала «код да Вінчі», проте він ніяк не пов'язаний з тим кодом, який описував у своїх творах письменник Ден Браун , пише Урядовий кур'єр.

Дослідниця проаналізувала символи і знаки, які великий майстер зашифрував у вигляді послання про кінець світу на своєму полотні «Таємна вечеря».



Сабріна Сфорца Галіція звернула увагу на певний символізм полотна – 24 літери латинського алфавіту, використані для представлення 24 годин дня, а також акцент автора на цифрі 3 – 3 вікна, 3 групи апостолів і так далі. А також дослідниця вдалася до допомоги знаків Зодіаку. У підсумку вона з'ясувала дату кінця світу 21 березня 4006 року. У цей день почнеться Всесвітній потоп, який триватиме до 1 листопада того ж року. Згідно прогнозу, людство у цей період загине.
Коментарів: 2
! Показати IP 17 Грудня 2018 16:42
Маразматіки всіх видів,- ЗУПИНІТЬСЯ !!!!!!
факт Показати IP 17 Грудня 2018 17:48
Так в Святому Письмі написано,що потопу більше не буде.А Ісус Христос в Славі Своїй.разом з ангелами прийде на землю з вогнем.Кому вірити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus