USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: Вперше за 47 років: у британському сафарі-парку народився рідкісний індійський носоріг. Фото
У сафарі-парку «Вест-Мідленд» вперше за 47 років народилося дитинча індійського носорога.

Його батьки – 11-річна Сето і 12-річний Реп. У малюка поки немає імені. Він почуває себе добре і живе разом з мамою у приватній зоні парку.

Про це повідомляється на офіційній сторінці закладу у Facebook, передає Сьогодні.

Співробітники сафарі-парку стверджують, що малюка покажуть відвідувачам, коли він трохи підросте.

«Ми дуже щасливі, адже довго чекали цього моменту, – розповідають вони у коментарі. – Сето і Реп оселилися у нас, коли були ще зовсім молодими. Ми могли спостерігати, як вони ростуть та дорослішають, тому нам особливо приємно бачити, як у них народилося дитинча».
Доглядачі парку в місті Беддлі (графство на заході Англії) постійно спостерігають за новонародженим з безпечної відстані.
Вони зізнаються, що ім’я носорога починатиметься з літери I – так само, як і імена інших тварин, які народилися там цьогоріч.
У парку «Вест-Мідленд» живе більше 165 видів екзотичних тварин, у тому числі шість південних білих носорогів і три азіатських носорога.

Обидва види знаходяться під загрозою вимирання, згідно з даними Міжнародного союзу охорони природи. Також там зібрані найбільші у Великій Британії групи білих левів, гепардів, бегемотів, сурикатів та лемурів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus