USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: ​Як Пшонка уявивив себе Наполеоном і Цезарем. ФОТОФАКТ
Віктор Пшонка, екс-генеральний прокурор України, прикрасив своє помешкання картиною, на якій він зображений імператором Наполеоном, - повідомляє Espreso.tv.

Активісти Самооборони взяли під охорону будинок екс-генпрокурора Віктора Пшонки. Маєток залишився без охорони і є значна ймовірність мародерства. Як повідомляє «Дзеркало тижня», в маєток пускають всіх охочих на екскурсію.
Люди просто шоковані побаченим. Золото, стрази буквально у кожному сантиметрі. Стрази скрізь - на подушках, на ручках, золота сантехніка, позолота статуй та інтер'єру. Величезна кількість ікон і картин (Пшонка в образі Наполеона, а поруч його заступники в тому числі Кузьмін, ще одна в образі
, його дружина в образі Катерини, Великої княгині Ольги),
багато статуй російських імператорів і навіть диск із видеокурсом лікування від алкоголізму і вигнання бісів.

"Друзі, Вашій увазі ексклюзив: фоторепортаж із дому Пшонки в селі Гореничі (Києво-Святошинський р-н). Стародавні ікони і картини, викрадені Євангелії, мощі Святих у кабінеті, яйця Фаберже по всьому будинку, колекція холодної зброї, численні нагороди, портрети Пшонки та Януковича, а також багато чого іншого", - написав блогер.
"У маєтку Пшонки знайшли диски про вигнання бісів і позбавлення від алкоголізму. Маєток розташовано у Гореничах вражає своїм облаштуванням і розкішшю", - йдеться в описі.
Раніше сьогодні в.о. міністра внутрішніх справ України Арсеній Аваков заявив, що не знає місцезнаходження Пшонки: "Вчора Клименко (в.о. глави Міністерства доходів і зборів) і Пшонку затримали вильоту в аеропорту. До VIP-зали увірвалися озброєні люди, відбулася стрілянина, а Клименко і Пшонка поїхали. Зараз проводять розслідування".
Коментарів: 4
історик Показати IP 26 Лютого 2014 23:13
це Кутузов, а не Наполеон!!!
Анонім до історик Показати IP 26 Лютого 2014 23:36
їм що кутузов що наполеон.... тере свої дитячі фото заникати де я дартанян бо ще х зна що приплетуть... доречі а де золотий унітаз яника???
Александр Ю. Показати IP 27 Лютого 2014 14:50
Точно, не наполеон, а Кутузов http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kutuzovborodino.jpg?uselang=ru
Андрей Показати IP 16 Квітня 2023 22:13
Скажите пожалуйста на какую сумму семья пшонок обворовала Украину ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus