USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Як виглядають Асператус - найстрашніші хмари в світі
Міць природи безмежна, і вона не завжди показує її, несучи руйнування і загибель людей, іноді досить просто підняти голову.

Undulatus asperatus, відомі також як Асператус, – це рідкісний тип хмар страхітливого вигляду, інформує портал Що?денно.

Цей різновид хмар був відокремлений в окремий тип у 2009 році. Пропозиція була запропонована Товариством любителів хмар.


Хвилясто-бугриста структура надає їм незвичайного вигляду. Коли дивишся на ці хмари, то здається, що небо падає, і це дійсно страшно.




Незважаючи на свій страхітливий вигляд, поява таких хмар не супроводжується грозою і ураганом, на відміну від їх найближчих родичів хмар undulatus.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus