USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Єнот-альпініст підкорив хмарочос
В американському місті Сент-Пауло в штаті Міннесота єнот по стіні хмарочоса видерся на 23-й поверх.На останньому поверсі він вмостився на підвіконні і заснув. Єнота-альпініста сфотографували працівники офісної будівлі UBS Plaza. За долею звіра в прямому ефірі місцевого телеканалу стежила вся країна, про це повідомляє Ракурс з посиланням на The Guardian.

Спочатку тварину помітили на сусідній будівлі і одразу ж зігнали. Але впертий єнот вирішив видертися на інший будинок, найвищий у місті.

Робота в будівлі, на яку ліз єнот, зупинилася — всі працівники офісів припали до вікон, спостерігаючи за пересуванням тварини, переживали за неї та писали про її місцезнаходження в Twitter.

Місцева радіостанція вела пряму трансляцію з місця події, а в історії навіть з’явився власний хеш-тег #MPRraccoon.

Ситуація привернула увагу міської адміністрації: там запевнили, що знімуть єнота з даху, як тільки він туди добереться. Порятунку тварини перешкоджав той факт, що вікна в будівлі не відчиняються.

Але в якийсь момент звір втомився, відпочив на карнизі і поліз донизу.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus