USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Затримали прокурора, якому надавав потиличників Сашко Білий. ФОТО. ВІДЕО
Правоохоронці взяли на хабарі прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія.

Як повідомляє прес-служба рівненської міліції, затримання відбувалося

у робочому кабінеті чиновника безпосередньо під час передачі грошей. Прокурор отримав кошти за вирішення питання щодо закриття кримінального провадження відносно окремих осіб.



Згідно з повідомленням, 3 липня близько 15 години під час проведення спільних заходів працівники Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України разом із співробітниками обласного управління та прокуратури області затримали прокурора прокуратури Рівненського району під час отримання неправомірної вигоди в сумі 15 тисяч гривень.



Прокурор Андрій Таргоній став відомим після того, як інтеренет облетіло відео, де Олександр Музичко таягає чиновника за краватку.



Після того випадку, прокурор Таргоній ходив з охороною, а проти Олександра Музичка, відомого також як Сашко Білий відкрили кримінальне провадження, - йдеться на сайті «4 влада».

Пізніше член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був убитий міліціонерами під час затримання в ніч на 25 березня 2014 року на Рівненщині.

Згодом у Авакова заявили, що Сашко Білий застрелився сам. Після цього рівненський Правий сектор оголосив війну Авакову, а лідер Правого сектора Дмитро Ярошзажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.

А проти міліціонера, який не завадив Музичку тягати за краватку прокурора і давати йому «потиличники», відкрили кримінальне провадження.

Після агресії проти прокурора, на його захист стала його мама Ірина Таргоній, з Костополя. Згідно з інформацією «4 влади», саме мамі подзвонив прокурор під час його затримання. Як ідеться в повідомленні, мама приїхала під районну прокуратуру і намагається завадити правоохоронцям.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що вийшла книга спогадів про покійного Сашка Білого, яка має назву «Життя, мов спалах». Книга вийшла у Сполучених Штатах Америки. Її автором є письменник із міста Костополя Олександр Намозов.

ЧИТАТИ ЩЕ: ​П’ЯТЬ ФАКТІВ З ЖИТТЯ САШКА БІЛОГО
Коментарів: 3
злий Показати IP 6 Липня 2015 14:45
А Сашко був правий, тому і вбили
123 Показати IP 6 Липня 2015 20:56
молодці так тримати і далі....вор должен сидеть в тюрьме....але спочатку на передову його....
Анонім Показати IP 7 Липня 2015 18:51
Думаю собі. для чого в Україні прокурори? Роблю висновок: для того, щоб набивати собі кишені. Ніякої користі від них нема, тільки проблеми.Отже, потрібно розпустити всю прокуратуру України нафік.Скільки грошей зекономить держава і українці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus