USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Авакова наполягають, що Сашко Білий застрелився сам

27 Березня 2014 15:17
Вилучена з тіла вбитого Олександра Музичка (Сашка Білого) куля випущена зі зброї, яка знаходилася у його руці. Про це сказав перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов, - інформує УНІАН.

«Криміналісти зробили висновок, що обидві кулі – одна, яка вийнята з лівої частини грудей Музичка, та друга, яку медики вилучили із середньої третини плеча пораненого бійця спецпідрозділу ГУБОЗ МВС України «Сокіл», – випущені зі зброї, яка знаходилася в руці Музичка», – підкреслив Євдокимов.

Нагадаємо, тіло Музичка з вогнепальними пораненнями у серце було виявлене вночі 25 березня поблизу Рівного.

Євдокимов заявив, що Музичка було смертельно поранено з його власної зброї під час проведення спецоперації спецпідрозділом УБОЗ «Сокіл» на території Рівненської області із затримання членів організованої злочинної групи.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства Музичка за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош виступив з вимогою негайної відставки керівника МВС Арсена Авакова, а також арешту всіх причетних до вбивства Музичка, у тому числі командира спецпідрозділу УБОЗ «Сокіл».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 15:20
вже набридло слухати цю брехню, шуруй у відставку аваков
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 16:22
Щось при Юльці аж двічі сам собі в голову стріляв Кравченко. Тепер знову вийшла - сам в себе стріляв Білий. Відкинувши всі "за" і "проти" Правого сектору це наводить на роздуми... Тим більше після її дуже впевненої заяви про свою перемогу. Це дуже хитра бестія. Кого-кого, а її ні в якому випадку навіть і близько до "корита МВФ" підпускати не можна. Попередні її соратники (Тягнибок, Кличко) вже обіср.... Тепер взялась за Яроша, який їй непідконтрольний. Далі буде Порошенко. Або, можливо, у разі його перемоги вона буде "впливовим радником". Хоча навряд чи. В усякому випадку їх треба гнати. Інакше нам всім прийде капут........
ЩоРобитьБЮТ Показати IP 27 Березня 2014 16:35
Роман Коваль на сесії Рівнеради зробив заяву стосовно вбивства Сашка Білого. - За кілька тижнів до вбивства Сашка до Рівного приїзджала Тетяна Чорновіл. Ми їздили до Львова.Там, у місцевому готелі велась розмова. Потім Музичко розповів, що йому пропонували за 20 тисяч доларів зникнути з Рівненщини та інформаційного простору. Розмову з ним вела Чорновіл від імені Турчинова. Тепер ми вкотре підтверджуємо, що вбивство Сашка- це політичне вбивство. Далі слова Коваля підтвердив представник "Правого сектору" Олександр Пантюхов. - Білому пропонувалось виїхати до Грузії або Москви, аби воювти з росіянами.Сашко мав зникнути на 4 місяці.
Анонім до ЩоРобитьБЮТ Показати IP 27 Березня 2014 17:54
Цікава інформація. Але попереду буде цікавіше. Юлька готова горло Ярошу перегризти і її прихвосні на місцях також. На посадах не технічні фахівці, а її партійні овечки, яких пасе пастор Турчинов.
Бомж до ЩоРобитьБЮТ Показати IP 27 Березня 2014 20:09
20 тис. - так мало, аж смішно. На кого - це розраховано
Olha Показати IP 27 Березня 2014 17:58
Згадайте ,як на майдані снайпер стріляв з травматики і вибивав мітингуючим очі.Травматика була у ПС:" Тернополянин Антон Рекуш – про те, що на Майдані залишилося «поза кадром» Проаналізувавши перелік Небесної сотні, дійшов до висновку, що серед загиблих майже немає представників Правого сектору, Спільної справи й інших формувань. Віталій Попович («Номер один») – Нехай хтось мене поправить, але з 10 блок-постів жодним не керував представник Правого сектору. Я не сперечаюся, напевно, хлопці боролися, але з ними я не спілкувався і не пересікався. Хоча нам дуже потрібна була допомога, і я знаю, що члени названих вами структур були при повній амуніції, починаючи від спецформи та бронежилетів і закінчуючи травматичною зброєю.".Далі.БІЛИЙ був з ПС,а значить міг мати травматчну зброю.Батько в БІЛОГО з ОДНИМ ОКОМ (був бандерівцем і втратив у бою?).Тому і БІЛИЙ СТРІЛЯ В ОКО МІТИНГУЮЧИМ (психологи можуть пояснити цей випадок).
Olha Показати IP 27 Березня 2014 17:59
Також Луценко знає точно хто ще стріляв.Бо він сам привозив ментів і екс- ментів зі Львова (виступ Луценка 19лютого у Львові на мітингу.Де він говорить про майбутню стрілянину вночі 20 лютого).Зброя могла бути зі складу або забрали в убитих міліціонерів.
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 18:20
повний ідіотизм!!! нова влада зливає правий сектор, тому що ті заважають керувати старими методами. Але панове нові-старі керовніки, помаранчеву революцію ми вже проходили і ПС підтримаємо у боротьбі з олігархатом.
набридло Показати IP 27 Березня 2014 19:23
Ну скільки можна уваги приділяти цьому бандиту!! Люди - ми на порозі війни!!! Зробили з Саши Білого героя!!! Досить!!!! Смерть, його така, яку він заслужив!!!!
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 19:43
Сашко Білий не був, можливо, героєм, але він був патріотом. За те,що потягав за галстук якогось там прокурорішку, не розстрілюють в ночі при невідомих обставинах. Він був реальним бійцем,такі дії нової влади просто абсурні в ситуації,коли над країною нависла загроза війни. Хто буде воювати, можливо, аваков, - перший збриє з України зі своїм баблом, як і інші. Наша влада дуже вільно себе почуває, складається враження,що загроза війни - це лише лякалка для народу,щоб сидів смирно і не рипався більше у пошуках справедливості, можливо за таку допомогу від путлера, вони йому Кримом розплатилися.
123 Показати IP 27 Березня 2014 20:43
Хочу щоб до батькив анонима прийшов белый и ввечери прийшов до нього потим поговорим я думаю ти будеш занят стиркою свого исподнього билья герой
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 22:59
У мене нема накраденого бабла і я не боюсь, що до мене хтось прийде і буде щось відбирати.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Березня 2014 11:36
який він патріот????? подивися уважно на якій машині їздив цей "патріот"???? Чому наші військові хлопці в Криму, які є справді героями таких машин не мають??? ..................БО ВОНИ НЕ БАНДИТИ!!!!
1 Показати IP 28 Березня 2014 10:09
Завалили звичайного кримінальника, а смороду на всю Європу. Гидко дивитися, куди ми котимося.
100% до 1 Показати IP 28 Березня 2014 14:42
Підтримую на всі 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus