USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Хто з волинян є платниками військового збору

11 Серпня 2014 10:02
Платниками нещодавно запровадженого військового збору є фізичні особи - резиденти, які отримують доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи, фізичні особи - нерезиденти, які отримують доходи з джерела їх походження в Україні та податкові агенти, - повідомляють у прес-службі Головного управління Міндоходів у Волинській області.

Тобто, платниками військового збору є особи, визначені пунктом 162.1 статті 162 ПКУ (відповідно до п.п. 1.1 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями).

Нагадаємо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів», яким, зокрема, встановлено військовий збір.

З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дані роз’яснення у категорії 132).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 10:08
Правильно хто працює чесно той і буде платити.А в селі ніхто не працює, мають десятки тисяч доходів,бо держать по три корови, по сотні курей і десятки свиней, поля мають по 10 гектарів, комбайни, трактори заробляють бешені гроші, і нічого не плалять.Коли скажеш, а як ви думаєте пенсію одержувати,коли не платите у пенсійний фонд, а вони сміються хйа дурні роблять за 1500, а будемо мати це,що всі і ці,що працюють по 40 років і платять податки.Це що за держава. Групи 90 процентів куплені Здорові люди, працюють на полях і навіть у Луцьку на роботах важки на заводі і одержують пенсію і зарплату.Людти схаменіть, коли ви вже будете цих лікарівва садити,бо скоро їх люди саму будуть прибивати.Групи дають здоровим, а хворі вмирають і ніякої групи не даютьюЯк можна платити людині гроші ,якщо вона здорова і паше,як віл.Це повний абсурд
Анонім до Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 10:22
давай, дуй в село, і будеш мати десятки тисяч доходу...
... до Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 10:25
та ти, мудило, в селі хоч був, не то, щоб попрацювати???? Це тобі не на дивані в інтернеті шлятись!! Звиздуй в те село, а то ти як кацап - в україні жити не хоче, але і в рАсею не лізе!!!
Андрій76 до Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 10:39
ІДІОТ, ти хоч раз в житті працював на полі?..Їдь в село і попробуй заробити на щось більше як болячки і втрачене здоров"я, а тоді будеш звіздіти про те у чому не маєш найменшого поняття...
Оля Показати IP 11 Серпня 2014 10:40
Платити податки повинні всі,де б ти не працював.Чого ми в місті платимо, а вони ні.А з нас на базарі в три шкури деруть.А ми вчимо їх діток і т.д. Тут ви не праві.То хай ще з вас городяни деруть 50 процентів, селюки багатіють, а ви платіть? Не хочете. Хто буде наповнювати пенсійний фонд. Хто їм і за що буде пенсію давати? Звідки,якщо село не працює і нічого не плаить.А втікають уже і з міста в село,купують будинки масово.Бо платити нічого не будуть.Ви не праві.Не так легко ходити на роботу,особливо у приватній структурі, сидиш зранку до 10 вечора,що копійку заробити.А вони в селі куди спішать? Ф нікуди- це,що правильно?
109 Показати IP 11 Серпня 2014 10:54
По роботі знаю: при наборі на вакансію ділки з міста готові працювати за 2000 в офісі, але не підуть в село і за 5000. Нашо та мова! Інтелігенція ж! Краще без роботи,але не підуть бетон місити з вищою освітою! Наберуться кредитів - а потім караул! Не про всіх звичайно- але 50%це факт.
Артем до 109 Показати IP 11 Серпня 2014 11:27
Ну до чого тут бетон,кредит.В селі,хто бетон місить.Працює спокійно на городі,голдує свиней, бичків, нікуди не спішить,Заробляє комбайнами по селу косить же людям. До чого тут ваша мова. Але всі хочуть пенсії, а платити податки не хочуть. Всі прибутки повинні обкладатися податком. Ми ж з зарплати платимо 20 проц. і ще на армію будемо платити, а вони ні.Це,що нормально. А вища освіта-це фількіна граомта.Понаучувались собак брехати , в голоах нуль , а вища освітазато є.Хто з цими універами як в нас на роботу бере? В одиницях студентів є щось в голові, а це все лише диплом, а в голові туречельова пустота.Мама ,тато забрали в бюджет ,то може буде бумажки перекладати, в приватну струкру його ніхто не вфзьме чи на завод,бо там треба працювати і ніхто за тебе не буде працювати
Селянка Показати IP 11 Серпня 2014 13:03
Що за придурки вирішили посварити містян і селян. Подивіться скільки приховують прибутків наші олігархи. Люди працюють неофіційно. Хіба селяни торгують на базарах. Перекупники деруть в тридорого з містян, а бідний селян паше на полі, тоді як ви містяни грієте свої сраки по морях-океанах.Селяни здають продукти на армію, збирають гроші на бронежелети. Чий ви хліб їсте. Їдьте в село і попробуйте розбагатіти. В нас молоко по стінах тече.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus