USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

День тигра у Луцькому зоопарку: показова годівля, конкурси та бульбашки

27 Травня 2019 10:13
Відзначення Дня тигра у Луцькому зоопарку відбулося вчора, 26 травня – у місяць, коли усі наші смугастики мають уродини.

Про це повідомили на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Погода вирішила посприяти тому, щоб на іменини прибуло якнайбільше гостей. Тож сонечко дарувало тепло, вітерець – свіжість, а заквітчано-зелені краєвиди милували й око, й душу.

Розваги розпочали із дискотеки, причому не звичайної, а з конкурсами. І поки одні відвідувачі відривалися із дівчатами з Карамболь Студія свята, інші активно формували команди, аби взяти участь у квесті. Учасникам не виставили жодних обмежуючих умов щодо віку, тож було ще те питання, кому відгадування загадок та веселі перебіжки з локації на локацію принесли більше задоволення – дітям чи дорослим. Під час квесту довелося і кросворди з ребусами вирішувати, і завдання на логіку виконувати, і над хитромудрими питаннями помізкувати. Усі так старалися, що команди прийшли до фінішу із невеличкою різницею в часі. А на згадку про змагання отримали промоційну продукцію Луцького зоопарку.

Потому наймолодші гості взяли участь у майстеркласі, який проводила працівниця зоо Тетяна Шкирпан. Дітлахи розмальовували вирізані з дерева брелоки-тигренята, які забирали собі на згадку про свято.

Ще однією цікавинкою дійства стала показова годівля. А оскільки ці великі кішечки теж потребують розваг, обід їм «ускладнили» – м’ясо та яйця 4-річні тигри Тамерлан та Аїда шукали у коробках, а однорічна Тріша – діставала зі спеціальної підвіски. У захваті були і смугастики, і глядачі.

А на завершення – «побулькотіли» із Art Project. Летіли наввипередки з вітром і величезні бульки, і геть маленькі. Під запальну музику мильне щастя пробували піймати не лише малята, а й їхні мами і тати. Усі зі щирими посмішками аплодували виконавцям», - йдеться в дописі.

Як наголосила директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, День тигра – то вже теж їхня традиція із «трирічним «стажем». І щоразу дійство збирає більше і більше відвідувачів. «Наші гості люблять тематичні свята в зоо. Й у сезон відпочинку їх буде чимало, тож треба просто слідкувати за оновленнями на нашій сторінці і приходити у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька», – запевнила вона, уточнивши, що до найзагадковішої події на території підприємства – «Ночі в зоопарку» – вони теж уже розпочали готуватися.

Фотозвіт зі святкування від Олега Міткевича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus