USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Коктейлі молотова» й підпал автівок: деталі нападу на посольство України в Афінах

20 Січня 2018 15:47
У Міністерстві закордонних справ Україні припускають, що напад на посольство могли здійснити проросійські радикали, оскільки вперше інформація про інцидент з'явилась на телеканалах РФ.

Про це розповіла речник українського МЗС Мар'яна Беца, передає "112 Україна".

Ми не виключаємо, що це було скоєно радикалами під впливом Росії. До речі, першими про це повідомили російські сайти в Греції, – зазначила Мар'яна Беца.

Представник МЗС розповіла, що невідомі підпалили автомобілі працівників українського представництва у Греції, а також закидали територію дипустанови "коктейлями Молотова". Внаслідок зухвалого нападу ніхто не постраждав.

На місці інциденту працюють правоохоронці та пожежники. Наразі поліція Греції відкрила кримінальне провадження. Будівлю українського посольства цілодобово охороняють.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАВІЩО РОСІЯ ПІДТРИМУЄ СТРІЛЕЦЬКІ Й БІЙЦІВСЬКІ КЛУБИ В ЄВРОПІ ТА США

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про спробу нападу на дипустанову України в Греції. Глава відомства також припустив, що зловмисники діяли під впливом Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 20 Січня 2018 19:22
Поспішає Беца зі своїми припущеннями. Почекаємо ЗОРЯНА-РЯТІВНИКА. Він все знає і розповість правду про "слід".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus