USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Купити квартиру в Луцьку з ремонтом, щоб не псувати собі нерви?*

2 Червня 2019 08:00
Ми довго вибираємо житло, потім псуємо собі нерви на оформленні паперів і отриманні довгоочікуваного свідоцтва на право власності. Здається, що щастя вже поруч. Але ні!

Попереду ремонт. Саме він забере всі сили, і час на найближчий рік. Пошук виконавців, приймання робіт, постійна закупівля матеріалів, які раптово закінчилися. Безліч випробувань для психіки!

До слова, середній термін ремонту в однокімнатній квартирі – півроку. Тільки вдумайтеся – скільки часу ви витратите на очікування, переговори з підрядниками, іноді скандали і з’ясування, скільки нервових клітин помре за цей час?Однак зовсім недавно на ринку Луцька з’явилася унікальна можливість – купівля квартири з ремонтом. Так, у зданому будинку. Ви можете приїхати на місце і оцінити якість робіт. Комплектація такої квартири: тепла підлога в передпокої, ванній кімнаті, на кухні та в лоджії; вікна: двокамерні з п’ятикамерним профілем; вся сантехніка: ванна,умивальник, унітаз, «рушничок»; підлоги: плитка і ламінат, на стінах – шпалери; двоконтурний котел Protherm.
Квартири є різної площі. А ціна? В середньому квартира 40 м2 з ремонтом будe коштувати – 25 000 доларів. Найприємніше, що таку квартиру можна купити у розтермінування на 3 роки. Виходить навіть дешевше, ніж знімати житло!
Як таке можливо? Компанія «ВолиньНафтоБуд» відповідальний забудовник, який активно вкладає гроші в рідну землю. Саме за рахунок залучення потужних сторонніх ресурсів, будівництво компанії не стоїть на місці. Кожен день кладуться цеглини, заливається бетон, проводиться розводка комунікацій.
Стабільний інвестиційний вплив, дозволяє компанії надавати таку послугу – продавати квартиру з ремонтом у розтермінування і без відсотків. А це означає, що ви зможете вирішити свої проблеми практично миттєво. А головне без зайвих нервів!

Якщо ви хочете дешево купити житло в Луцьку, але потім продати його дорожче, або ви хочете, щоб ваше житло зростало в ціні, тоді вам краще вибрати житло у забудовника «ВолиньНафтоБуд», який добудував житловий комплекс «Сімейна Фортеця» біля лісу в Струмівці, і почав будувати неподалік, за 1,5 км, новий – «Сімейна Фортеця.Щастя».

Не гайте час, вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua і телефонуйте 066 104 04 04.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 2 Червня 2019 10:59
Знаєте, що я хочу сказати, що ремонт ремонту не рівня. А якщо поставили сантехніку дешеву та рініше терміну все потікло, і те що потікло все сховане під штукатуркою. Тому, що ремонт роблять наші з вами українці, які перед тим як розпочати ремонт запитують: квартира на продаж чи будете жити ?, а ви відповідаєте на продаж, - то можна робити "халяву". Бо в цій квартирі будуть жити не Ви не Ваша сім"я, а той другий українець. Нехай собі, що хоче то і робить. Мені саме головне подорожче продати квартиру з "євроремонтом".
опа Показати IP 2 Червня 2019 11:49
Вже Коста Браво з ремонтом продавали. Потім ремонт після "ремонту" всі "щасливі" власники квартир робили за власні кошти(((
Олег Показати IP 2 Червня 2019 13:38
Ремонт з краевидом на високовольтнi провода ) хто взагалi дозвiл дав там будувати ? Через певний час будут хворiти та не будуть знати вiд чого !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus