USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанин проведе два роки в тюрмі за вкрадене «Raffaello»

15 Серпня 2019 20:02
Раніше неодноразово судимий лучанин проведе два роки у місцях позбавлення волі за вкрадену пачку цукерок «Raffaello» в одному з магазинів обласного центру Волині.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, обвинувачений 20 квітня цього року, перебуваючи в магазині «Сім-23», що на вулиці Рівненській, відкрито викрав із торгової полиці коробку цукерок «Raffaello», чим завдав майнової шкоди в сумі 78 гривень 90 копійок.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши, що не зважаючи на присутність продавців та їх зауваження, викрав із торгової полиці коробку цукерок, після чого відразу ж вибіг з магазину. Чи хтось його доганяв - не бачив. Зазначив, що відшкодував збитки, щиро розкаявся, тож просив суворо його не карати.

У вироку також зазначається, що обвинувачений раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів, судимість не знята та не погашена. До того ж, він вчинив кримінальне правопорушення через кілька днів після звільнення з місць відбуття покарання, що свідчить про його підвищену суспільну небезпечність та схильність до скоєння злочинів.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді двох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
читач Показати IP 15 Серпня 2019 22:59
Цікаво в скільки оцінили життя людини служителі феміди,які "дали" умовний термін вбивці-втікачу на авто,якщо за коробку цукерок 78 гривень 90 копійок. злодію впаяли 2 роки в"язниці????????????????Життя в нашій країні нічого не варте...
мдя до читач Показати IP 16 Серпня 2019 00:02
Ви порівняли тепле з м'яким
Олег Показати IP 16 Серпня 2019 00:47
Де логiка ??? Жития i якихось 80 гр https://www.volynnews.com/news/all/zbyv-ta-vtik-vynuvatets-smertelnoyi-dtp-bilia-lutska-vidbuvsia-umovnym/
хехъ Показати IP 16 Серпня 2019 07:04
сталинизм какой то)
ан Показати IP 16 Серпня 2019 12:15
бо вагонами треба красти то нічого не буде. а за таку мєлочь по максімуму)))))))))))) брєд
Авас Показати IP 16 Серпня 2019 14:24
Стрільців з мийки на свободу
Алина Показати IP 17 Серпня 2019 02:00
Це просто жах. Не вкладається в голові. Шкода хлопця... Ненавиджу свою країну за таке беззаконня! Коробка цукерок.
Логіка до Алина Показати IP 23 Серпня 2019 17:38
Прочитайте, будь ласка, текст! Господи, як можна бути настільки поверхневим. Ніколи не робіть висновків із заголовку, якщо тема дійсно цікава, не полінуйтесь - прочитайте статтю, перш ніж строчити гнівні коментарі. "Раніше неодноразово судимий лучанин", "У вироку також зазначається, що обвинувачений раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів, судимість не знята та не погашена. До того ж, він вчинив кримінальне правопорушення через кілька днів після звільнення з місць відбуття покарання, що свідчить про його підвищену суспільну небезпечність та схильність до скоєння злочинів." - дані дві цитати вам нічого не кажуть? Це не простий "хлопець", це рецидевіст, і дякуйте, що його назад закрили, що його дії обмежились "78 гривень 90 копійок"
Степан до Алина Показати IP 23 Серпня 2019 17:41
Шкодуєте рецидивіста, що вийшов з колонії і вже за декілька днів знову порушив закон? Що ж, бажаю, щоб якийсь такий "хлопець", що пару днів як відкинувся, завітав до вас в квартиру серед ночі, зможете висловити йому співчуття face-to-face

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus