USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мама луцької трійні, яка народилась два тижні тому, отримає грошову допомогу від міста

29 Травня 2020 15:11
Лучанка Іванна Головенко, яка 14 травня 2020 року народила першу у Волинському обласному перинатальному центрі трійню, отримає допомогу із міського бюджету.

Про це йдеться у розпорядженні «Про виплату одноразової матеріальної допомоги при народженні трійні», підписаному виконувачем повноважень Луцького міського голови Григорієм Пустовітом.

Так, згідно із розпорядженням, за рахунок коштів, передбачених бюджетом Луцької міської територіальної громади на 2020 рік, одноразову грошову допомогу в розмірі 30 тисяч гривень у зв’язку з народженням трійні, отримає лучанка Головенко Іванна Степанівна.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 14 травня 2020 року у Волинському обласному перинатальному центрі народилася перша трійня. Лучанка на ім’я Іванна народила трьох хлопчиків. Вага малюків – 1900,1590, 1970 грамів. Оперували породіллю троє хірургів: Ірина Іванівна Горавська, Роман Володимирович Савка та Анастасія Вікторівна Оштук.

Нагадаємо, що члени міськвиконкому прийняли Програму соціального захисту населення міста на 2016 – 2020 роки. Так, Програмою передбачені – одноразові виплати сім’ям при народженні трійні або більше дітей в розмірі 10 тисяч гривень за кожну дитину та одноразові виплати вдовам загиблих військових у розмірі 6 тисяч гривень (згаданим пунктом ці жінки прирівнюються до вдів загиблих в Афганістані).

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Айболить Показати IP 29 Травня 2020 18:28
Да,покращення видно....раніше ,за совєтів,квартири давали, а зараз одчіпне на руки...і в перед...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus