USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На проведення заходів у Луцьку виділять мільйон

29 Листопада 2017 19:19
940 тисяч гривень виділить міська рада на заходи державного, обласного, місцевого значення, які організовуватимуть в Луцьку у 2018 році.

За відповідний проект рішення депутати проголосували 29 листопада під час 34-ї сесії Луцької міської ради.

Так, програма щодо фінансування проведення заходів передбачає належне проведення заходів державного, обласного, місцевого значення у місті Луцьку, адже вчасне, достатнє та системне фінансування дозволить забезпечити високий рівень проведення заходів, а також цільове та раціональне використання бюджетних коштів.

Метою програми є виховання у громадян патріотизму, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus