USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На відомому курорті від опіку отруйної медузи померла дитина

29 Серпня 2021 14:44
У Таїланді на курорті Ко Панган (Ko Pha-ngan) помер 9-річний ізраїльський хлопчик. Як стало відомо в неділю, 29 серпня, причиною його смерті став опік отруйної медузи, який дитина отримала під час купання на одному з пляжів.

Про це повідомляє Главком з посиланням на Vesty.co.il.

Місцева поліція розслідує обставини події. Консульство Ізраїлю в Таїланді підтримує зв’язок з батьком дитини.

За інформацією, що надходить з Таїланду, місцеві медики надали потерпілому хлопчикові першу допомогу, але врятувати його не змогли.

За повідомленнями тайських ЗМІ, опік міг стати результатом контакту з кубомедузою, які часто зустрічаються біля узбережжя.

Довідково

Кубомедузи (морські оси) – желеподібні істоти живуть майже у всіх тропічних та субтропічних водах з нормальною океанічною солоністю. Активна присутність кубомедуз біля берегів Таїланду спостерігається з липня по жовтень. Опік медузи смертельно небезпечний і може призвести до загибелі потерпілого протягом 2-5 хвилин.

Міністр природних ресурсів Таїланду висловив співчуття у зв’язку зі смертю 9-річної дитини з Ізраїлю і заявив, що обставини трагедії будуть ретельно вивчені, щоб запобігти подібним випадкам у майбутньому.

Місцева влада використовує спеціальні сітки для того, щоб захистити популярні пляжі від навали смертельно небезпечних медуз. Однак цього разу, мабуть, ці заходи були недостатньо ефективними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 29 Серпня 2021 15:00
Как так мальчика жалко очень жалко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus