USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині крадій, який обікрав квартири та будинки на 300 тисяч, відсидить 6 років

17 Травня 2021 23:22
На Волині судили злочинця, який обікрав десять будинків та квартир майже на 300 тисяч гривень.

Володимир-Волинський міський суд призначив злочинцю покарання у виді шести років та трьох місяців позбавлення волі.

Як ідеться у вироку, з 11 червня по 14 серпня 2018 року злочинець здійснив низку крадіжок у будинках та квартирах. Чимало злочинів він здійснив з помічником.

Зокрема забирали з помешкань гроші, ювелірні вироби, одяг, мобільні телефони, фотоапарати, колекційні монети та інші речі. Загальна сума викраденого – 280 тисяч 231 гривня.

Але цього злочинцю здалося замало, тож він вкрав з УАЗу, припаркованого біля будинку № 6 на 5 мікрорайоні у Нововолинську, відеореєстратор. Цим він завдав комунальному закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» матеріальної шкоди на 1300 гривень.

Також у вироку вказано про епізод з продажем наркотичних таблеток, які чоловік передав через водія рейсового автобуса сполученням Нововолинськ-Луцьк.

Відзначимо, що між злочинцем та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Суд призначив йому шість років позбавлення волі з конфіскацією майна, приєднаши три місяці невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus