USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На «Ягодині» вилучили 640 незадекларованих валіз на пів мільйона

22 Жовтня 2019 10:04
У пункті пропуску «Ягодин» вилучили 640 незадекларованих валіз на понад пів мільйона гривень, йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Товар, що нелегально везли в Україну, виявила одна зі спеціальних мобільних груп прикордонників і митників, які протидіють в пунктах пропуску так званому «сірому імпорту» та іншій протиправній діяльності.

Товар везли двома вантажівками одного й того ж перевізника. Двома автомобілями з Польщі в місто Ковель везли валізи. Як з’ясувалося, кількість заявленого вантажу суттєво відрізнялася від фактичної – і не на користь українського бюджету.

Спеціальна мобільна група виявила 640 «зайвих» валіз, щодо яких не згадали в документах.







Спеціальна мобільна група виявила 640 «зайвих» валіз, щодо яких не згадали в документах.





Цей товар вилучили та передали на митний склад. За оцінкою експертів, вартість вилученого становить понад пів мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus