USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рада планує ухвалити нові правила зарахування до дитсадків

4 Березня 2021 08:58
Нові правила приймання до дитячого садка ухвалила Верховна Рада в першому читанні.

Про це розповіли в ефірі «Сніданку з 1+1».

Зазначається, що першочергово зачислятимуть дітей, які проживають на території обслуговування дитячого садка, а також тих, чиї брати та сестри вже ходять до зазначеного закладу. А ще – дітей робітників дитсадка.

У другу чергу до закладу прийматимуть малечу, яка проживає на території обслуговування іншого дитсадка.
У разі, якщо у дитячому садочку не вистачатиме місць для дітей, які мають право на зарахування в першу чергу, їхнім батькам мають запропонувати перелік дитячих садочків, максимально доступних і наближених до місця їхнього проживання, а також сприяти зарахуванню дітей до обраних їхніми батьками дитячих садочків.

При поданні заяви про зарахування дитини до дитсадка батьки мають пред’явити оригінал документа, що підтверджує право на першочергове зарахування дитини. Якщо таке право не підтверджено, дитина зараховується до закладу на загальних підставах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Березня 2021 10:03
Шо нібудь. Імітація бурної діяльності. Переід стрілок, розподіл дітей по дитсадках і школах. В голову не приходило, що сім"я зареєстрована в 40-кварталі, а проживають в районі ДПЗ. а працюють на Київському Майдані? І що робити? Це ж у котрій дитину треба вести у садок, щоб потрапити на роботу вчасно. Люди як можуть так вирішують свої проблеми. Комусь дитину зручно здати в садок біля своєї роботи, комусь біля місця де знімають квартиру, а комусь там де проживають бабусі-дідусі. Навіщо людям все ускладнювати?
Внук до Анонім Показати IP 4 Березня 2021 10:24
Просто зе...ікі водять своїх чад в приватні садочки, Ваші проблеми для як теорія відносності. Вони просто не здогадуються, що таке може бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus