USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сім’я з Луцька потрапила в ДТП через неадекватного високопосадовця

12 Жовтня 2017 11:01
Тимчасовий очільник відділу досліджень і розслідувань Рівненського Антимонопольного комітету Віктор Данилюк на «BMW» врізався в «Лексус». У машині були мама з дітьми.

Як написав журналіст Олександр Поліщук, слів, автомобіль чиновника в`їхав у "Лексус", в якому знаходилася сім`я з Луцька.

"Вітя забув, що якщо випить і сісти в BMW, то можна в'їхати в Лексус із Луцька, в якому мама, тато і дитятко поверталися додому", - йдеться у дописі.



Пізніше член Рівненського міськвиконкому Ніна Скиба надала більш детальну інформацію.

З її слів, винуватець спробував втекти, але його впіймали. Поводився водій вкрай неадекватно, кидався на людей і патрульних, коли ті під'їхали. На його крики і скакання навколо авто збіглося піврайону автовокзалу.

І що геть не дивно, із зовнішніх ознак, дуже схоже було, що знаходився він в стані сильного алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Чоловік звільняв усе і всіх з посад, тобто вдавався до погроз і казав, що йому все «пофіг».

Патрульні склали на нього протоколи за ст. 124 та за ст. 130 КУпАП.



Патрульні склали на нього протоколи за ст. 124 та за ст. 130 КУпАП. Як інформує ЧаРівне, посадовця на тому ж "BMW" повіз тверезий товариш, бо у самого Данилюка на цей час вилучили водійські права.

До речі, у декларації держслужбовця немає зазначеного автомобіля "BMW" чи будь-якого іншого транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 12 Жовтня 2017 11:09
а ви кажете польські бляхи ...... при владі пацієнти нарко- або психдиспансеру
Ірина Показати IP 12 Жовтня 2017 11:58
Надіюсь, що сім'я з Луцька на Лексусі має достатньо рішучості та коштів , щоб довести справу до справедливого рішення суду. Не хотілося б , щоб чергове чиновницьке бид?оття "парєшало" і їздило далі
Я Показати IP 12 Жовтня 2017 22:49
Відкупиться чучало горохове.
Андрій Показати IP 12 Жовтня 2017 23:51
А таких у нас не саджають. Таких у нас під заставу відпускають та відзнаками відзначають і на посадах поновлюють... Щоб через певний час знов під заставу випустити. От тільки простим людям з тієї застави - ніц.
Хахайка Показати IP 13 Жовтня 2017 00:52
Астанавітє, Вітє нада вийті)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus