USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандальний кіоск з шаурмою у центрі Луцька демонтують

26 Вересня 2019 17:37
«Обіцяли розмістити кав’ярню, а маємо шаурму», – саме так охарактеризував ситуацію із встановленням скандального кіоску на вулиці Лесі Українки, 58 головний архітектор Луцька Веніамін Туз. Оскільки підприємець встановив тимчасову споруду з порушеннями, то її демонтують.

Про це начальник управління містобудування та архітектури міської ради, головний архітектор Веніамін Туз повідомив під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 26 вересня.

З його слів, тимчасова споруда «Король Дамаск» на вулиці Лесі України, 58, у якій здійснюють торігвлю шаурмою, встановлена з порушеннями.

«Ми погоджували розміщення кав’ярні, а маємо шаурму», – зазначив посадовець.

Тож, у зв’язку з відхиленням від паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, виконавчий комітет міської ради вирішив припинити дію погодження підприємцю розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного кіоску) на вулицю Лесі Українки, 58.

Також підприємця зобов'язали протягом одного дня з дати ухвалення цього рішення демонтувати тимчасову споруду (торговельний кіоск) та відновити благоустрій території.

У разі відмови демонтувати кіоск, його знесе департамент муніципальної варти міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 26 Вересня 2019 17:43
Там реально мало кав’ярень.Добавте ще пару)))
1 до Петро Показати IP 26 Вересня 2019 18:54
А чого пару? То вже 20 одразу!
Їван Показати IP 26 Вересня 2019 18:38
Мона би зробити в ньому біотуалет !
спостерігач Показати IP 26 Вересня 2019 20:12
думаю, що примусовий демонтаж на підставі того, що торгують шаурмою, а не кавою суперечить положенням Господарського кодексу. А в компетенцію органів містобудування та архітектури не входить питання визначення асортименту товарів для торгівлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus