USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Луцька демонтували скандальний кіоск з шаурмою

2 Жовтня 2019 13:18
Скандальний кіоск із шаурмою «Король Дамаск» на вулиці Лесі Українки демонтували.

Демонтаж кіоску здійснили луцькі муніципали сьогодні, 2 жовтня, оскільки підприємець встановив тимчасову споруду з порушеннями.

Окрім цього, лучани неодноразово скаржились до Луцької міської ради на неприємний запах, що поширюється від кіоску, а також на його непривабливий вигляд, що псує загальну концепцію центру міста.

Нагадаємо, раніше начальник управління містобудування та архітектури міської ради, головний архітектор Веніамін Туз повідомив, що підприємець обіцяла встановити кіоск з кавою, натомість у центрі «виросла» ятка з шаурмою.

Тож, у зв’язку з відхиленням від паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, виконавчий комітет міської ради вирішив припинити дію погодження підприємцю розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного кіоску) на вулицю Лесі Українки, 58.

Оскільки підприємець не демонтувала кіоск самостійно, його зніс департамент муніципальної варти міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Голота Показати IP 2 Жовтня 2019 13:24
Завтра очікуємо ще одну недокав'ярню на цьому місці?? Дуже мало їх там...А якщо я буду жалітись на неприємний запах паленої кави від закладів по тій вулиці, їх також знесуть?
міг Показати IP 2 Жовтня 2019 13:31
давно пора ті гадюшники позабирати
міг Показати IP 2 Жовтня 2019 13:35
давно пора ті гадюшники позабирати
Таня Строцюк Показати IP 2 Жовтня 2019 13:55
якби вони все так прибирали що не по правилах встановлено було! заказне дійство!
Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2019 17:00
Та назвіть фамілію власника !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus