USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ТМ «Забіяка» вручила приз другому переможцю акції «Купуй сардельки – вигравай IPhone»*

17 Березня 2020 18:10
Компанія «Забіяка» щотижня протягом березня розігрує чотири ігрові приставки Sony PlayStation, а наприкінці місяця на учасників чекає головний приз – IPhone 11ProMax. У вівторок, 17 березня, другий приз отримала лучанка Оксана Карпова.

Про це повідомляє Перший.

«Люблю усі сардельки від цієї компанії, але найбільше подобаються «Пузаті». Взагалі ця компанія виробляє і смачні, і доступні за ціною м’ясні вироби, тому дуже рада, що ще й приз отримала», – поділилась своїми враженням переможниця.

Також жінка зазначила, що буде й надалі брати участь у таких акціях, адже цей подарунок – неймовірна радість для двох її дітей.

«Вони вже мене чекають з цим подарунком. Відразу, як виграла, сказала їм, то щастю не було меж», – розповіла друга переможниця розіграшу від ТМ «Забіяка».

До слова, умови акції дуже прості – купуєш упаковку будь-яких сардельок ТМ «Забіяка» чи Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка», знаходиш на упаковці промостікер з кодом, наступний крок – реєструєш код на сайті promo.zabijaka.ua – ну а далі справа удачі.

Розіграші ще двох приставок Sony PlayStation відбуватимуться щопонеділка у прямому ефірі на сторінці «Перший» у соціальній мережі фейсбук, окрім того всі коди, надіслані протягом березня, беруть участь у розіграші головного призу IPhone 11ProMax, який відбудеться 1 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 19 Березня 2020 12:04
Молодці "Забіяка"!Крім власної реклами- позитивні емоції для людей.Рада за тих,хто виграє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus