USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ізолювали іноземця з підозрою на коронавірус

18 Березня 2020 13:31
В обласній інфекційній лікарні, що розташована у Луцьку, ізолювали громадянина Туреччини з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на коментар головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні Руслана Морочковського.

За його словами, чоловіка каретою швидкої допомоги у медзаклад доставили сьогодні, 18 березня.

Наразі він перебуває у боксі для ізоляції. У пацієнта взяли всі необхідні аналізи та надіслали у київську лабораторію задля перевірки на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 18 Березня 2020 13:50
Своіх мало, то ще чужі привезуть.
Українець до Анонім Показати IP 18 Березня 2020 14:27
Відправте його на батьківщину к бісу. Бізнесмен з Туреччини. Закляті вороги України що продавали наших пращурів.
Олександр Показати IP 18 Березня 2020 14:03
Тестів на місцях нема.
Остап Вакарчук Показати IP 18 Березня 2020 15:01
Це засланий козачок. Вештається в Луцьку по своїх магазинах і розносить коронавірус. Невже наша поліція та медики на таке не реагують, навіть, якщо цей турок купив українське громадянство і отримав паспорт України. Такі випадки, хто він цей носій коронавірусу не був би турок чи індус, росіянин або американець з канадцем, їх дії повинні суворо присікатись. Ця людина не тільки повинна бути ізольована у відповідний бокс, а по закінченню лікування покинути Україну. Так як виганяють наших співвітчизників українців з Італії, Польщі, Египту, Таїланду, інших країн світу. А ми таких турків боїмось, все думаємо, що нам скаже світова спільнота.
Остап Вакарчук Показати IP 18 Березня 2020 15:21
Невже наша поліція та медики на таке не реагують, навіть, якщо цей турок купив українське громадянство і отримав паспорт України. Такі випадки, хто він цей носій коронавірусу не був би турок чи індус, росіянин або американець з канадцем, їх дії повинні суворо присікатись. Ця людина не тільки повинна бути ізольована у відповідний бокс, а по закінченню лікування покинути Україну. Так як виганяють наших співвітчизників українців з Італії, Польщі, Єгипту, Таїланду, інших країн світу. А ми таких турків боїмось, все думаємо, що нам скаже світова спільнота.
лучанка Показати IP 18 Березня 2020 16:06
Якщо цей чоловік дійсно має відношення до магазинів шкіри та хутра,то потрібно негайно провести епідеміологічне розслідування, бо там стільки контактів( і продавці, і не продавці), що заразиться пів Луцька. І посадити на карантин всіх осіб, які з ним контактували вже, а не чекати підтвердження тесту. І перевірити, чи закриті магазини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus