USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Паркур і капоейра на свіжому повітрі в Луцьку

28 Серпня 2014 18:37
Відкрите вуличне тренування з вуличних спортивних напрямків відбулося в Луцьку.

На спортивному майданчику школи № 18 сьогодні, 28 серпня, зібралися ті юнаки і юнки, які люблять спорт та активний відпочинок.

Організаторами дійства виступили організація ІСКРА спільно з TWISTFREERUNFAMILY і CapoeiraRabodeArraia. Тренування було відкрите, охочим пропонували спробувати себе у різних видах спорту:

- freerun (фріран – дисципліна, схожа до паркуру, але з особливою увагою до естетики рухів);

- tricking (трикінг – спортивний рух, який поєднує елементи бойового мистецтва, гімнастики, брейкдансу та інших);

- capoeira (капоейра - афробразильське бойове мистецтво з елементами танцю, музики і акробатики);

- workout (воркаут – різновид спортивних занять, який включає виконання вправ на вуличних майданчиках (турниках, брусах, шведських стінках) або без них);

- parkour (паркур - фізична дисципліна, в якій тренується подолання будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Наташа Показати IP 28 Серпня 2014 18:38
Піар і показуха,а толку нуль
анонімус Показати IP 28 Серпня 2014 18:40
відкриті переломи та бразильські танці на віжому повітрі в Луцьку
лучанин Показати IP 28 Серпня 2014 20:24
Зміцнення здоров'я та імунітету,пропаганда здорового способу життя,на своєму прикладі показувати що рух це життя. І не важливо яким видом спорту ви займаєтесь. Все ж краще ніж боячись отримати травму, сидіти за комп'ютером, і критикувати молодь, яка старається рухатись у правильному, здоровому напрямку!!! P.S. А до чого тут ПІАР, це смішно. Якщо ви мали на увазі пропаганду здорового способу життя, то нехай... Будемо називати це піаром )))
ДЖО Показати IP 28 Серпня 2014 21:42
Я повністю погоджуюся сьгодні спорт має займати перше місце щоб наші діти були здорові і захкищати нашу державу а то ходять по закладам(хорека)і пьють пиво або ж по дворам.
лучанин Показати IP 28 Серпня 2014 22:30
Який пр***рок з паркура розфарбував кота в жовто-блакитний колір?
ДЖО Показати IP 28 Серпня 2014 23:21
То взагалі тренуванння на мйданчику №18 а взагалі в них тренуванння в 1 школі і в 7 школі я давно їх запримітила .Думаю за майбутнє!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus