USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку хочуть впровадити новий маршрут № 20

18 Липня 2018 09:49
Виконком дав дозвіл на оголошення конкурсу на перевезення пасажирів на новому автобусному маршруті із ЛПЗ до Воротніва.

Це рішення ухвалили під час засідання виконкому Луцької міської ради.

В.о. начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа пояснив, що це питання назріло, адже багато людей просять їх підтримати.

«Є недостатнє транспортне сполучення на садовий масив «Воротнів» і «Світоч». Ці дачні масиви тупикові. Люди неодноразово зверталися і на урядову «гарячу лінію», і в ОДА. Нам пропонувала внести зміни в маршрут №3. Але ми цього не можемо зробити, бо вже з перевізником є утверджений договір і він не хоче вносити правки в маршрут. Тому пропонуємо оголосити конкурс на маршрут № 20 від ЛПЗ проспектом Волі, Дубнівською, Рівненською, на Гаразджу та Воротнів. Інтервал руху пропонуємо робити 30 хв та залучити 4 автобуси», - пояснив Олександр Середа.

Підтримати проект рішення щодо оголошення конкурсу на новий маршрут попросила керівник масиву «Світоч» Людмила Дядюк.

«Перевізники не хочуть брати людей, було таке, що інваліда не беруть чи в двері останніми запускають й дверими прищемляють. Були збори, нас біля 6 тисяч людей, і майже всі платять, лише одна жіночка у нас пільговик. Не розумію, чому нас кинули, адже в ОДА сказали, що маршрут там тільки для мешканців Гаразджі. Нарешті за стільки років до нас обличчям повернулася міська влада і ми знайшли спільну мову з нею», - сказала пані Людмила.

На це член виконкому Ігор Алєксєєв дорікнув, що виконавчі органи ОДА бездіяльні, адже перекладають свої обов’язки на плечі міського бюджету.

Зваживши на ситуацію, каже перший заступник міського голови Григорій Недопад, варто таки запровадити новий маршрут.

«Звісно, це приміські перевезення, але людей часто ігнорували в ОДА, тому вони й звернулися до нас. Ми пішли на зустріч та оголошуємо конкурс. Можливо й не знайдеться перевізник, але ми мусимо спробувати, просто від людей відвертатися не можна. У перспективі переглянемо міжміські перевезення, які мають прокладений маршрут через місто, аби захистити свого перевізника», - додав Григорій Недопад.

Рішення підтримали одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus