USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Тартак» у Луцьку: день народження пабу та гурт без Положинського

31 Січня 2016 17:43
Український гурт «Тартак» дав у Луцьку концерт. Цей виступ став початком музичного туру гурту на підтримку нового альбому «Ввічність».

Крім того, це ще й гарний подарунок луцькому клубу «ЛучеSk-паб» на його перший День народження.

Відвідувачі концерту вже встигли поділитися враженнями у соціальних мережах щодо виступу «Тартака». Вони зауважують, що під час концерту відчувалась родинна, домашня атмосфера у стінах закладу. Чимало присутніх знали напам’ять окремі пісні «Тартака» і залюбки виходили на сцену, щоб виконати композиції замість артистів.

Як повідомляє «Волиньінфо», усіх гостей пригостили іменним тортом від «ЛучеSk-паб». Положинський, як завжди, багато жартував. Присутні запалились неймовірною енергією, танцями.

Несподівано для усіх на сцену вийшла маленька лучанка, яка вирішила показати «майстер-клас» із танців. Сашко пожартував, що дівчинка його перетанцьовує, та викликав її на танцювальний батл.
Зі слів лідера гурту, Віка (так звати дівчинку) перемогла у танцювальному двобої.
Також «Тартак» виконав декілька пісень, присвячених тим людям, які зараз борються за незалежність нашої країни. Це, зокрема, «Висота. Ніхто крім нас», «Люта зима», «Мій лицарський хрест», «Кілька хоробрих хлопців» тощо.

Як відзначив Положинський, багато хто каже, що пісня «Висота. Ніхто крім нас» допомагає творити нове українську військо і це йому дуже приємно. Також Сашко звернув увагу на проблему переселенців зі сходу: «Я знаю, що багато людей зі сходу України змушені були переїхати в інші частини нашої держави. Я знаю, що багато хто приїхав до Луцька.

Найчастіше мені трапляється інформація, що саме люди з Луганська приїжджають до Луцька – можливо через те, що назва їм близька і зрозуміла. Бо я ще пригадую, коли я тільки перші роки переїхав з Луцька до Києва, мене часто питали: «Ну, як там у вас, в Луганську». Так що мої слова стосуються тих людей, які є постійними, корінними мешканцями Луцька: давайте, допоможемо всім цим людям не відчувати в нашому рідному місті себе чужими, зайвими. Давайте, візьмемо їх в свою волинську родину і будемо їх підтримувати, заохочувати і запрошувати на такі свята, як, наприклад, сьогодні».

На підтримку людей, які змушені були залишити свої домівки на сході, «Тартак» виконав пісню «Почуй мене».
2 лютого буде рік, як від нас пішов улюбленець мільйонів – Кузьма. Гурт вшанував на концерті пам’ять свого друга піснею «Мене вже немає».
Лучани все не хотіли відпускати «Тартак» зі сцени і, навіть, вирішили допомогти заспівати ті пісні, які Положинський зазвичай виконує в дуеті. На сцену потрапили декілька щасливчиків, які заспівали разом із Сашком. Під час однієї пісні вокаліст віддав свій мікрофон хлопцеві Вадиму та зійшов зі сцени подивитися, як це виглядатиме гурт без нього. Положинський пожартував, що після 20-річчя гурту поміняється із Вадимом місцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 31 Січня 2016 22:01
За свою присутність Тартак(можливо власники ПАБУ) встановив ціну 150 гривень -дуже сумнівне задоволення від рівня організаціі...
Олександр Показати IP 31 Січня 2016 22:02
Уточнюю 150 гривень з відвідувача,,,,
Правдоруб до Олександр Показати IP 1 Лютого 2016 12:03
150грн. це в день концерту, а хоча б за день - 100-120 грн. І було дуже бомбезно!
Аліна Показати IP 31 Січня 2016 23:06
Супер подія! Положик молодець! Все було круто!
Олексiй Показати IP 1 Лютого 2016 07:16
Олександр, ви обуренi дороговизною концерту?
Був на концерті Показати IP 1 Лютого 2016 09:25
Концерт супер! Краще 150 грн. на ТАРТАК, чим по 500 на Олега Винника, чи ще когось... ))))))))))
Джулія Показати IP 1 Лютого 2016 14:04
Чудовий виступ! Положинський був на висоті. Якби ще почалося все вчасно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus