USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку крадія, який витягав у людей гаманці на автостанції та поблизу ТЦ, посадили на 5,5 року

10 Лютого 2024 15:25
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який крав у потерпілих гаманці в місцях великого скупчення людей. За низку вчинених крадіжок волинянина посадили на п’ять років та шість місяців.

Вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

На лаві підсудних опинився раніше неодноразово судимий уродженець села Карпилівка Луцького району Іван Ч. З матеріалів справи відомо про п’ять вчинених ним крадіжок з 29 вересня по 29 жовтня минулого року. Волинянин крав у людей гаманці на автостанції №1, поблизу ТЦ «Караван» та на зупинці біля «Там-Таму».

Читати ще: Отримав десятий вирок за життя: волинянина посадили на 5 років за крадіжку новорічних гірлянд

Окрім того, Іван Ч. кілька разів розраховувався банківською карткою одного з потерпілих. Загальна сума збитків – 37 тисяч 677 гривень. Крадій визнав свою вину по усіх епізодах. Збитки потерпілим він не відшкодував.

Врахувавши обставини справи, суд призначив Івану Ч. покарання у виді п’ять років та трьох місяців позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus