USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку оголосили конкурс на автобусний маршрут

22 Вересня 2017 10:12
В обласному центрі Волині оголосили конкурс на перевезення за маршрутом №6 «Конякіна – с.Брище».

Про це йшлося сьогодні, 22 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, у зв’язку з закінченням терміну дії, проект рішення передбачає оголошення нового конкурсу.

Так, проект рішення передбачає, що участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Також перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує Організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту м.Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 №01-0116 про надання права на користування об'єктами права інтелектуальної власності – програмно-апаратним комплек- сом “МАК” в м.Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

Окрім того, на об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Виконком підтримав цей проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 22 Вересня 2017 10:30
Знову порушення Закону України про автомобільний транспорт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus