USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У США через найпотужніший за 30 років шторм евакуюють мільйон людей

11 Вересня 2018 08:15
Близько мільйона людей евакуюють в американському штаті Південна Кароліна через шторм четвертої категорії «Флоренс», який насувається на східне узбережжя США.

Про це заявив губернатор штату Генрі Макмастер, передає ТСН з посиланням на The Associated Press.

Розпорядження губернатора про примусову евакуацію поширюється на всі вісім графств Південної Кароліни, розташовані уздовж узбережжя. Макмастер вже оголосив надзвичайний стан у штаті.

Шторм «Флоренс» обіцяє бути найпотужнішим за останні три десятиріччя. Очікується, що він досягне східного узбережжя США у четвер, а до цього пройде між Бермудськими та Багамськими островами.



Ураган буде посилюватись, наближаючись до США. Основний удар візьмуть на себе Південна та Північна Кароліна. Очікується, що швидкість вітру сягатиме 195 км/годину, а висота хвиль - 3-4 метри. Окрім того, шторм може викликати повені.

NASA представило фото шторму четвертої категорії «Флоренс», який насувається на східне узбережжя США. Знімки опубліковані на офіційному сайті NASA. Шторм рухається через весь Атлантичний океан.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 11 Вересня 2018 08:44
Это все фигня. Америка послала на три буквы международный суд в Гааге)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus