USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У світі фентезі: в Луцьку презентували книгу американського письменника

29 Березня 2023 22:06
28 березня у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки відбулася презентація книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона «Хребет Дракона», яка відкриває його нову трилогію «Розбудити дракона».

Кевін Дж. Андерсон написав і опублікував понад 175 книг, із яких 58 стали національними та світовими бестселерами, а сукупні продажі тридцятьма мовами світу перевищують 23 мільйони примірників. До його найбільш відомих робіт належать численні романи у всесвітах «Зоряні війни», «Секретні матеріали», «Дюна», «Супермен», «Бетмен», серії «Сага про сім сонць», трилогії «Терра інкогніта», «Сага про тіні», комікси для DC, Marvel тощо.

«Хребет дракона» – це політично насичена пригода з мечами, чаклунством, жагою помсти та пізнанням особливостей людських стосунків. Читач занурюється у фантастичний світ, де не залишається місця для безцільних суперечок, коли йдеться про виживання всього людства.
Модерував подію Владислав Сукенник директор та головний редактор видавництва «Медіасон», яке отримало права на переклад і видання трилогії Кевіна Андерсона «Розбудити дракона».
«Це історія про великий масштабний фантазійний світ, сповнений багатьох речей, паралелі з якими кожен може знайти в реальному житті», – зазначив він.

Читати ще: У Луцькій громаді відбудеться Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Владислав Сукенник переконаний, що ніщо не замінить живого спілкування. Під час зустрічі обговорювали особливості жанру фентезі у сучасній літературі та книги Кевіна Дж. Андерсона, ділились враженнями та думками, ставили запитання. З цікавістю слухали розповідь Владислава Сукенника про історію його особистого знайомства з Кевіном Дж. Андерсоном, про команду, яка працювала над виданням книги, про те, як видавництву «Медіасон» вдалося отримати авторські права на переклад, друк та розповсюдження трилогії «Розбудити дракона».
Присутні мали нагоду переглянути відеозапис виступу самого Кевіна Дж. Андерсона під час презентації-прем’єри книги в Івано-Франківську 14 лютого 2023 року. Приємно було дізнатися, що знаменитий письменник уважно стежить за подіями у нашій державі, підтримує її у складні часи, цікавиться історією України та планує відвідати нашу країну й написати про неї книгу.
Примірник захопливої книги «Хребет Дракона» Владислав Сукенник подарував Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки. З його слів, саме українське видання своєї книги Кевін Дж. Андерсон вважає одним з найкращих перекладів його творів за всі часи.
Усі охочі мали нагоду придбати епічне фентезі Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона». Читати твори наукової фантастики та фентезі важливо для розвитку образного мислення та надзвичайно цікаво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus