USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Відстійники птахофабрики на Волині зробили секретним об'єктом

14 Жовтня 2019 22:29
У понеділок 14 жовтня активіст Тарас Сватко на своїй сторінці у фейсбуці опублікував нові фото з відстійників Володимир-Волинської птахофабрики.

Про це повідомляє БУГ.

Біля них встановили таблички «Приватна власність. Прохід та проїзд заборонений», а рідина кривавого кольору, говорить активіст, тепер тече з іншої труби.

Як розповідає Сватко, земельна ділянка, на якій встановили таблички з надписами перебуває у державній власності. Таких табличок він побачив 3-4 неподалік від об’їзної траси.

«Відстійники нині стали секретним об’єктом. Не зважаючи на те, що ця земельна ділянка перебуває в державній власності, поставили ось такі таблички», – пише Сватко.
Активіст також зауважив, що тепер відходи течуть з іншої труби. І колір у них червоний.

Зі слів Тараса Сватка, запах, який він відчув біля відстійників птахофабрики, був у кілька разів сильнішим, аніж 8 жовтня. Тоді на поля фільтрації з’їхалися журналісти центральних каналів через відео, яке нашуміло у мережі. Як наслідок, у прокуратурі розпочали кримінальне провадження за фактом можливого забруднення земель (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 239 Кримінального кодексу України) у Володимир-Волинському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus