USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В.о. ректора ЛНТУ Савчук не зміг представити програму розвитку вишу. Відео

18 Жовтня 2020 14:10
Останній тиждень жовтня – гаряча виборча пора і справа не лише в місцевих виборах. Насправді запекла боротьба ведеться за посаду ректора Луцького національного технічного університету. 22 жовтня у Луцькому національно-технічному університеті відбудуться вибори ректора. Каденція чинного ректора Петра Савчука уже добігає кінця, проте він знову в числі шести кандидатів на цю посаду, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», передає Під Прицілом.

Для викладачів університету важливим є подальший розвиток вишу. Адже розвиток, умови праці та навчання в ЛНТУ потребують змін. Не на камеру викладачі кажуть, що бажання йти на колись улюблену роботу, наразі немає. Зараз гостро стоїть питання про забезпечення сучасної науково-технічної бази для розвитку університету, і йти в ногу з часом технічному університету вкрай важливо.

Програму розвитку першою представила Ірина Вахович, яка поставила за мету створити в університеті потужний висококонкурентний вільний та комфортний науково-освітній простір як для студентів, так і для викладачів і не на словах співпарцювати з бізнесом та владою і представляти ЛНТУ на міжнародному рівні.

Для того, щоб підняти університет на новий рівень, Ірина Вахович навіть на посаді голови Волинської обласної ради докладає чималі зусилля, бо багато років присвятила роботі в ЛНТУ і доля вишу їй небайдужа.

Чинний ректор університету Петро Савчук більше 20 хвилин розповідав про здобутки вишу і так і не представив своєї програми розвитку. Окрім того, він додав, що в разі своєї поразки на виборах залишить ЛНТУ назавжди.

Читати також: Савчук не має комплексного бачення розвитку ЛНТУ, – член Наглядової ради

Колектив університету відстуність програми розвитку Петра Савчука сприйняли як небажання змінювати виш на краще.

Детальніше – у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 18 Жовтня 2020 14:31
Ця ж "особина" має "технічну освіту", як бажають деякі прибічники, а не розум і людяність. Жодна освіта розуму не добавить і такий невіглас готовый "кєрувать"..
Сурми Заграли Показати IP 18 Жовтня 2020 18:21
У Савчука апріорі не може існувати жодної програми розвитку університету! Отож, пане Савчук, в добру путь!...
Рожищанин Показати IP 18 Жовтня 2020 20:16
Це взяточник,гляньте на його морду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus