USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

За перший день «перепризначення Путіна» виборчі дільниці у РФ атакували понад 20 разів, – ЗМІ

17 Березня 2024 17:17
Масові атаки на виборчі дільниці в країні-террористці РФ не припиняються. Увечері п’ятниці, першого дня «волевиявлення» у РФ, член виборчої комісії в Іжевську залила зеленкою комплекс обробки бюлетенів, знімаючи процес на відео. Подібні випадки трапилися на дільницях у Ялті та Сімферополі, жінки облили зеленкою пристрої для збору та підрахунку бюлетенів.

Про це повідомлять Українські новини з посиланням на The Moscow Times.

За день стало відомо про 14 випадків псування урн зеленкою та фарбою. Це також сталося в Москві (двічі), Ростові, Карачаєво-Черкесії, Борисоглібську, Волзькому, Литкаріно, Сочі, Моздоку, Великому Новгороді, Кургані.

Читати ще: Не труп із холодильника, але дуже втомився: Путін оголосив, що знову йде у президенти

Також десять разів виборці підпалювали дільниці. Підпали сталися в Москві, Санкт-Петербурзі, Когалимі, Іваново, Митищах, Асбесті. У Челябінську 80-річна пенсіонерка підпалила блок феєрверків, який був у неї в сумці. «У приміщенні розпочався салют», – розповів очевидець.

У Воронежі чоловік підпалив стіл виборчої комісії разом із бюлетенями. У Волгограді на одну ділянку палії прийшли із запальною шашкою, а на іншу – із запальною сумішшю.

Усіх, хто намагався підпалити ділянку чи зіпсувати бюлетені фарбою, затримали на місці. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Кілька учасників інцидентів поскаржилися на телефонних шахраїв, які переконували їх вчиняти злочини.

Читати ще: Путін планує продовжувати війну до 2028 року, – ЗМІ

Це не перша хвиля масових підпалів – у серпні 2023 року за тиждень відбулося понад 35 атак на військкомати. Більшість учасників потрапили до в’язниці. Один із них – 76-річний пенсіонер Валерій Михайлович наклав на себе руки в Ленінградській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гроздев Показати IP 17 Березня 2024 18:35
почалось в 12,00 усі москвичі включили світло в туалеті Кремль затремтів на підході батальйони РОА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus